Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Marslakócskák - Erősítsük meg gyermekeink immunrendszerét! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaPlus   
2017. szeptember 26.
ImageBeköszöntött az ősz, s gyermekeink a nyári szünet után újra óvodába, iskolába járnak. Immunrendszerüket folyamatosan fenyegeti a változó időjárás. A hűvös időben könnyen megbetegedhetnek, s a közösségekben gyorsan megfertőzhetik egymást. A tömegközlekedési eszközök használata is különös veszélyt jelentenek ilyenkor. Ezért nem árt, ha támogatjuk immunrendszerüket, hogy szervezetük hatékonyan tudjon szembeszállni a vírusokkal / baktériumokkal!

 

 

A Marslakócskák-család számos tagja szeptemberben akciós áron kapható a PatikaPlus -gyógyszertárakban!

 

A Marslakócskák ImunoForte béta-glükánnal dúsított bodza ízű szirup, mely 1 éves kortól adható, kimondottan ajánlott ebben az évszakban az immunrendszer fokozott igénybevétele miatt. Finom ízét gyógynövény összetevői (bodza és csipkebogyó) adják. Antibiotikum szedése mellett is alkalmazható. Tartósítószert nem tartalmaz.

Most 3690 Ft helyett 2550 Ft-ért vásárolható meg.

 

Népszerűek a Marslakócskák gumi- és rágótabletták is:

 

A Bodzás gumitabletta –ahogyan neve is jelzi – a vitaminok és a cink mellett bodza kivonatot is tartalmaz, almás és feketeribizlis ízesítésű. A fekete bodza az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá, a C-vitamin és a cink pedig a szervezet megfelelő védekezőképességét támogatja.

A 60 db-os kiszerelés ára: 3890 Ft helyett most 2690 Ft.

Az Echinacea gyógynövény kivonatú gumitabletta támogatja a szervezet, különösen a légutak védekezőképességét. Vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz.

A 60 db-os kiszerelés ára: 3890 Ft helyett most 2690 Ft.

Mindkét gumitabletta szedése 3 éves kor felett ajánlott.

 

A 100 db-os Imuactiv rágótabletta narancs és eper ízesítésben vitaminokkal és cinkkel az immunrendszer természetes működését támogató étrend-kiegészítő 3 éves kor feletti gyermekek részére. Mesterséges színezék és tartósítószer nélkül készülnek, valamint laktózmentesek.

Ára most 5090 Ft helyett 3550 Ft.

 

Keresse a PatikaPlus gyógyszertárakban az akciós Marslakócskák –család többi tagját is!

 

 


 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >