Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szennyvízvezetéket újítanak a Széchenyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 03.
ImageMától kezdik felújítani a szennyvízvezetéket a Széchenyi úton. A kivitelezés idején a Széchenyi út felől nem lehet behajtani a Vörösmarty térre, és a Budai út irányából zsákutcaként működik az utca. Megállási tilalmat nem vezetnek be, október közepétől szakaszos félpályás útlezárásra kell számítani.

 

 

Október 3-án kezdődik a Széchenyi úti szennyvízvezeték rekonstrukciója. A felújítás miatt előreláthatólag október 17-ig megváltozik a Vörösmarty tér belső útjának forgalmi rendje, a Vörösmarty térre a Széchenyi út irányából nem lehet behajtani, és az utca a Budai út irányából zsákutcaként működik. Járművel a Palotai út – vagy Vörösmarty tér – Budai út útvonalon lehet megközelíteni.

Az utcában megállási tilalom nem kerül bevezetésre, ezért a gépjárművek a fennmaradó burkolatszélességen két irányban mehetnek.   

A beruházás során előreláthatólag október 15-től  várhatóan 2017. december 10-ig szakaszosan lezárják a félpályát a Széchenyi út Vörösmarty tér irányába vezető ágán az Esze Tamás utca – Horvát István út között. A lezárások a gépjárműforgalmat lassítják, torlódásokra kell számítani.

Kérik a lakosság és a közlekedők türelmét, fokozott figyelmét.

 

 
< Előző   Következő >