Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Svájcban bakiparádéval buktunk
Svájcban bakiparádéval buktunk Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 09.
ImageFájdalmasan sima, 5-2-es vereséget szenvedett Svájcban, vb-selejtezőn a magyar labdarúgó-válogatott. A házigazdák már a szünet után 4-0-ra vezettek, ezt követően sikerült csak némileg kozmetikázni a végeredményt, ami így sem lett túl szép...

 

 

A védekezésünk tragikus volt, Gulácsi az első gólnál az év bakiját hozta össze, szó szerint röhögtek rajtunk a svájci drukkerek, ugyanis 20 perc után már nem maradt sok izgulni valójuk, ezért a legtöbben okostelefonjukon nagyobb figyelmet szenteltek a portugálok andorrai vendégszereplésének, mint a helyben zajló összecsapásnak. Na ez az igazán nagybetűs NO COMMENT! A történelmi hűség kedvéért; a mieink góljain Guzmics és Ugrai osztozott.

Amennyiben lehet némi vigaszt találni derék fiaink számára, az az, hogy mivel Feröer sem tudott nyerni Lettország ellen, ha nem kapunk ki tőlük kedden itthon (nem vicc, ez a valóság!), akkor legalább a B-csoport 3. helyéről nem csúszunk le. Bár annál már nem nagyon lehetne lejjebb.

Azért ízlelgessük csak; ami korábban még a vicc kategóriában is a hihetetlen jelzőt viselte volna, azaz Feröer egyetlen ponttal lemaradva követ minket a tabellán, s összességében ebben a selejtező sorozatban mindvégig közelebb volt hozzánk, mint mi a svájciakhoz vagy a portugálokhoz. Ennél csak jobb jöhet. Tényleg, jöhet, vagy csak áltatjuk magunkat?

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >