Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Önkénteskedni menő! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 12.
ImageSzombaton Médianapot szervez Székesfehérváron a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete – Önkénteskedni menő! szlogennel. A nyitott rendezvényre a Táska Rádióban kerül sor: workshopokkal, pódium-előadásokkal és a helyi lehetőségeket bemutató börzével várnak minden érdeklődőt. Az önkéntességről mint örömforrásról szóló programon több sztár bemutatkozik, lesz szó külföldi és magyar programokról, valamint a média szerepéről is.

 

 

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) Médianapot szervez szeptember 14-én, szombaton 10 órától 14 óráig Önkénteskedni menő! szlogennel a Táska Rádióban (Lánczos Kornél Gimnázium, Budai út 43.) A program célja, hogy a lehetőségek bemutatása mellett az önkéntességről mint örömforrásról is halljanak a résztvevők.

A rendezvényen pódium-előadásokat szerveznek fiatal műsorvezetőkkel, mesél majd többek között Lengyel Zsófia paralimpikon, a Székesfehérvári Érzékenyítő Program képviselője, Kóger Dániel, a Volán és a magyar válogatott jégkorongozója, Darvas Márton, a 72 óra „Több vagy, ha adsz!” főkoordinátora és a program nagykövete, Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban frontembere. A délelőtt folyamán élőben kapcsolják Párizsból Ruszcsák Anitát, aki az EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) program tapasztalatait osztja meg, és jelen lesz Rosta Károly Galatti-díjas önkéntes, az AFS Magyarország helyi körzetelnöke. 

Workshopot tart Kecskeméti Dávid fotográfus: figyelemfelkeltő fotót készítenek a délelőtt folyamán ’jónak lenni jó’ jeligével. Interaktív videós foglalkozást is szerveznek a közösségi médiában rejtőzködő és a digitális világ veszélyeiről, a biztonságos nethasználatról.  A rendezvényen résztvevők egy börzén személyesen találkozhatnak azokkal a szervezetekkel, stábokkal, amelyek nem csak a kötelező 50 órában várják a fiatalokat.

A médianapra várnak minden, az önkéntesség iránt érdeklődő diákot, tanáraikat és a médiában tevékenykedő fiatalokat és felnőtteket. Az eseményről további információ olvasható a https://www.facebook.com/events/169555610263827/ oldalon

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >