Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
November 15-ig lehet pályázni az ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 13.
ImageSzékesfehérvár városa ösztöndíjjal segíti azokat a jól tanuló helyi fiatalokat, akik szociális helyzetük okán rászorulnak a támogatásra. A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat az adatlap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával lehet megpályázni november 15-ig. A támogatást általános és középiskolások, valamint a felsőoktatásban tanulók igényelhetik.

 

 

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriuma ismét meghirdeti ösztöndíj pályázatát a jó tanulmányi eredményt elért székesfehérvári fiataloknak, akik szociális helyzetük miatt rászorulnak a támogatásra.

A pályázat benyújtásához az adatlapot kell kitölteni, és az abban felsorolt mellékleteket csatolni. Csak a hiánytalanul leadott és aláírt pályázatok érvényesek. A rászorultságról nyilatkozni szükséges, a tanulmányi eredményt az iskola igazolja. Az igényléshez a következő tanulmányi előmenetelek írták elő: 7-8. évfolyamon 4,8;  a 9-13. évfolyamon 4,5; a felsőoktatásban 4,2.

A pályázatokat 2017. november 15-ig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, vagy postán elküldeni a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre. A borítékon minden esetben szerepelnie kell a „Tóth Ösztöndíj” megnevezésnek.

Az adatlapokat lehet kérni az iskolákban és a hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, de le is tölthetőek a www.szekesfehervar.hu oldalról.

A pályázat eredményéről a Közalapítvány 2017. december 15-ig értesíti az iskolákat, ebből tudják meg a nyertesek az ünnepélyes átadás időpontját. A felsőoktatási hallgatók az adatlapon megadott e-mail címükön kapnak értesítést.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >