Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Utolsó másodpercben bukott az Alba
Utolsó másodpercben bukott az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 16.
ImageHarmadik mérkőzésén második vereségét szenvedte el a férfi kosárlabda NB I-ben az Alba Fehérvár. Braniszlav Dzunics sérülésektől tizedelt együttese Zalaegerszegen kapott ki 82-80-ra egy olyan meccsen, amely 4 kulcsjátékosa hiányában is a kezében volt, de az utolsó percet elrontotta, ráadásul a mindent eldöntő kosarat a végső dudaszó pillanatában pöckölte be Mohácsi.

 

 

Kár érte, mert ebben a tartalékos összetételben minden sikernek nagy jelentősége van, főként az önbizalom erősítő, idegenbeli egylabdás győzelmeknek. Ez most nem jött össze, így egyelőre lentről nézi a címvédő a riválisokat a tabella tetején, hiszen jelenleg a 10. helyen áll. Zalában Markovic 16, Hill és Harris 14-14 pontot szerzett.

Nem lesz könnyű az Albának a felzárkózás, mivel nem elég a sérüléshullám, beindul az Európa-kupa szereplés is, így éppen ebben a nehéz időszakban vár rá hetente 2 tétmeccs. Nagyon kellene legalább a csapat összefogásában is élenjáró Lóránt visszatérése, mert bármilyen hosszú is a szezon, ha az alapszakasz elején nagyon elmennek a riválisok, később már nagyon nehéz lesz utolérni őket. Sok botlás már nem fér bele, a bajnokságban semmiképp.

Szerdán az EK-ban 18.15-kor az izraeli Herzliya vendégeskedik a Gáz utcában, majd szombaton (10.21, 18.00) egy újabb házon kívüli bajnoki, az idegenben kifejezetten "mumusnak" számító PVSK következik, így érkezik majd el a listavezető Szolnok elleni bajnokiig - a második EK-párharcot követően-, október 21-én a fehérvári gárda. Ez a sorozat egy topon lévő, teljes kerettel küzdő Albának is nagyon nehéz feladat, így még inkább az lesz.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >