Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Rajzkiállítás és szavalóverseny a HEROSZ szervezésében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 17.
ImageKét programot is szervez 25 éves jubileumi rendezvénysorozata keretében a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Hétfőn állatos rajzokból nyílt kiállítás a könyvtár gyermekrészlegén, illetve meghirdetnek egy szavalóversenyt is az általános iskolások számára.

 

 

Év végéig tart a HEROSZ Fehérvári Állatotthona 25 éves fennállása alkalmából szervezett rendezvénysorozat, amely újabb fontos állomásaihoz érkezik.

A menhely korábban meghirdetett egy rajzpályázatot „Az állatok érző lények” címmel. A beérkezett alkotásokból kiállítást rendeztek a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlegén, a Bartók Béla tér 1. szám alatt. A megnyitó október 16-án, hétfőn 14.00 órakor kezdődött, az alkotásokat november közepéig lehet megtekinteni.

A HEROSZ most egy szavalóversenyt is meghirdet, szintén az 1-8. osztályos általános iskolások körében. Állatokról szóló verssel indulhatnak a résztvevők, illetve első osztályosoknál elfogadnak rövid mesét is. A verseny november 17-én, pénteken 14.00 órától zajlik a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. A résztvevők számától függően, korosztályonként alakítják ki és zsűrizik a csoportokat. Az eredményhirdetésre és a díjátadóra akkor kerül sor, ha valamennyi zsűri végzett a bírálattal, ami körülbelül 17.00 órakor várható.

Osztályonként maximum öt tanuló jelentkezését fogadják. Regisztrálni lehet postán, vagy elektronikus úton a gyermek adatainak, iskolájának, osztályának, illetve a szülője vagy a pedagógusa elérhetőségének megadásával az alábbi elérhetőségeken:


HEROSZ Fehérvári Állatotthona, 8000 Székesfehérvár, Takarodó út 5. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >