Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nincsen költségvetési koncepció?! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 19.

ImageA rendszerváltás után talán most először nem rendelkezik költségvetési koncepcióval Székesfehérvár. Mint ahogy már korábban hírt adtunk róla: a Közgyűlés novemberben nem fogadta el az előterjesztett koncepciót, mivel igencsak káoszos képet mutatott, s nem volt alkalmas arra, hogy a képviselők rábólintsanak. Warvasovszky Tihamér pedig tegnap sem terjesztett elő újat. Dr. Cser-Palkovics András szerint ezért a következő időszak legfontosabb feladata az, hogy egy olyan költségvetési tervezetet hozzanak létre, amely alkalmas arra, hogy a Közgyűlés többségének bizalmát élvezze.

A frakcióvezető a Közgyűlés ebédszünetében elmondta: nagyon fontos napirendi pontok kapcsán döntött a város képviselő-testülete akár a költségvetési, akár a bizottsági, tanácsnoki beszámolók tekintetében.

 

Image
.

Annak pedig külön örül a Polgári Frakció, hogy elfogadásra került az a javaslatuk, hogy a város távhővezetékeit, csőrendszerét ne lehessen közgyűlési döntés nélkül bérbeadni. Így tehát a Széphő Zrt. csőhálózata továbbra is az önkormányzat tulajdonában marad, hiszen olyan nagy értéket képvisel, hogy a város közössége „nem mondhat le róla”.

Image
Fotók: Temesvári Márta

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1923&Itemid=32

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >