Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A rangadón is Alba vereség
A rangadón is Alba vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 29.
ImageNem találja a gödörből kivezető utat az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. A bajnoki és kupa címvédő ötödik NB I-es meccsén a negyedik vereségét szenvedte el. A régi nagy rivális Szolnok 70-60-ra nyert a Gáz utcai csarnokban. A sérültek jelentős részét "összedrótozták" a derbire, de hiába, kellő meccsrutin nélkül ők sem sokat tudtak segíteni.

 

 

Kivéve Lórántot, aki térdműtétje után visszatérőben rögtön 17 pontot dobott. Amennyiben ő, valamint az első tétmeccsén pályára lépett Horton, továbbá a hol sérült, hol bevethető Fenner és Simpson is folyamatosan tud játszani, talán összeáll a képlet, valójában mire lehet képes az idei Alba?

A pénteki találkozón a küzdőszellemmel nem volt baj, de a támadójáték még mindig katasztrofális, rendkívül pontatlan és hibáktól hemzsegő, ráadásul időnként a védekezéssel is baj van. Az pedig egyre szembetűnőbb, hogy az utolsó negyedben rendre "elfogy" a csapat, most is végig lőtávon belül volt, szorongatta a Szolnokot, időnként vezetett is, de az utolsó 10 perben elfogyott a tudomány.

A szurkolók egyre elkeseredettebbek, ami a tavalyi nagy sikerek után érthető is. Eredményt akarnak, ami egyelőre nem jön, sem a bajnokságban, sem az Európa-kupában. A különböző fórumokon már sokan azt találgatják, mennyi időt kap még a kispadon Dzunics. Akad, aki már most küldené, akad aki adna neki még egy hetet, esetleg kettőt... A sebek nyalogatására nincs idő, kedden máris jön az újabb megmérettetés, a FIBA Europe Cup harmadik csoportmeccsén a Tsmoki Minsk látogat Fehérvárra, majd jön egy mindig "kellemes" kecskeméti kirándulás az NB I-ben, szombaton. Mindkét találkozó 18 órakor kezdődik.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >