Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Első Székesfehérvár open
Első Székesfehérvár open Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. október 31.
Gyulafehérvári versenyzők részvételével szervez kétfordulós páros bridzsversenyt a fehérvári Bridge Club. Az első Székesfehérvár openre november 25-én kerül sor, amire november 10-ig bárki jelentkezhet.

 

 

Kétfordulós, páros bridzsversenyt rendez a székesfehérvári Bridge Club. Az első Székesfehérvár openre Székesfehérvár testvérvárosából, Gyulafehérvárról is érkeznek versenyzők. A Székesfehérvár Bridge Club és a gyulafehérvári Alba Iulia Bridge Club több éve ápol kiváló kapcsolatot egymással. Az elmúlt évek során többször vettek részt egymás rendezvényein.

A fehérvári klub a már hagyományos velencei versenyek után most első ízben Székesfehérváron is nyílt párosbajnokságot szervez. A Művészetek Házában rendezett nyílt versenyen mindenki részt vehet, aki november 10-ig jelentkezik a klub elnökénél, Tóth Kálmánnál (e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ). Az ebédet is tartalmazó nevezési díj 4000 Ft. Az első Székesfehérvár open fővédnöke Róth Péter alpolgármester.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >