Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 60 éves a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár
60 éves a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 31.
Image60 évvel ezelőtt alapították a Gárdonyi Géza Művelődési Házat és Könyvtárat. A kerek évforduló alkalmából október 28-án, szombaton 11.00 órakor ünnepséget rendez az intézmény, hogy megemlékezzen az elmúlt több mint fél évszázad történéseiről.

 

 

Szombaton közös ünneplésre hívja az intézmény minden hajdani és mai látogatóját a Gárdonyi. Az intézmény 60. születésnapján szervezett eseménnyel szeretnék összehozni mindazokat, akik a művelődési ház bármely műhelyében, klubjában, rendezvényén tevékenykedtek, illetve azokat, akik bármilyen beosztásban ott dolgoztak, vagy támogatták és segítették az intézmény elmúlt hatvan évét, munkáját.

Az ünnepség október 28-án, szombaton 11.00 órakor kezdődik a „Laposban” (Sóstó lakótelep 1.). Zenével és tánccal köszönti az érkezőket a Tilinkó együttes és az Ikarus néptáncegyüttes, Nádly László filmjét vetíti Kis Lajos örökös mozigépész, megtekinthető a Gárdonyi ’60 emlékkiállítás, s több más mellett, uzsonna közben élménybeszámolókkal színesítve köszönthetik a résztvevők közös maroshegyi múltjuk kiválóságait.

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár munkatársai várnak minden érdeklődőt, akit akárcsak egy emlékezetes élmény is fűz a „Gárdonyihoz”!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >