Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megszakadt az Alba rossz sorozata Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 02.
ImageValószínűleg legsötétebb rémálmaikban sem gondolták volna az Alba Fehérvár kosárlabda csapatának szurkolói, hogy bajnoki címvédőként és Magyar Kupa győztesként a következő idényben az első 11 tétmeccsén nyolcszor kap ki kedvenc együttesük. Márpedig ez történt, így kifejezetten jókor jött a FIBA Europe Cup első csoportkörének harmadik fordulójában a fehérorosz bajnok, Tsmoki-Minsk elleni 73-64-es győzelem.

 

 

Kiváltképp az lehet önbizalom növelő, hogy mélyről, 15 pontos hátrányból jött vissza a második félidőben teljesen feljavult, koncentrált játékkal a Dzunics-gárda, amelyben a sérülésből visszatérők (Simpson 14, Lóránt 17, Horton 8 pont) is időnként egészen jól játszottak.

Amennyiben ők tovább javulnak, s a csapat visszatér a győzelmek útjára, még menthető a bajnoki szezon, igaz, az Európa-kupában az 1-2-es mérleg és a hátralévő három idegenbeli találkozó okán már valószínűleg nem lesz olyan szép menetelés, mint tavaly, de talán ezt bánják legkevésbé Fehérváron. Lórántékra szombaton Kecskeméten vár nehéz feladat, az NB I-ben ugyanis sok botlási lehetőség már nincs, sorra kell hozni a meccseket, ami a kiegyensúlyozott mezőnyben még a regnáló bajnoknak sem könnyű.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >