Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Varkocsos bronzok a junior ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 02.
Egerben rendezték meg a junior korú ökölvívók legfontosabb hazai versenyét, az Országos Bajnokságot. A rangos megmérettetésen Székesfehérvárt - a Varkocs György Box Club révén - 3 versenyző és egy bíró, Gaál Tibor képviselte. Turós Arnold és csapata nagy reményekkel érkezett a versenyre, ugyanis a vezetőedző szerint mindhárom öklözője komoly felkészülésen ment át.

 

A szakember elvárásai be is igazolódtak, ugyanis a három sportoló közül ketten bronzérmesek lettek, s a harmadik sem állt messze ettől.

 


 

- Jónás Dominik +80 kg-ban csak egy hajszállal maradt le az aranymeccsről. Az első körben egy "óriást" győzött le 3. menetes tko-val, majd a folytatásban a tavalyi magyar bajnokot ütötte el a továbbjutástól. Az elődöntőben is nagyot bunyózott a későbbi győztes újpesti Suki ellen csak hatalmas küzdelem végén, rendkívül szoros, 3:2-es pontozással maradt alul. Árpási Boldizsár a 80 kg-os súlycsoportban szintén csak az elődöntőben talált legyőzőre. Németh Áron (63 kg) a selejtezőben legyőzött egy nála sokkal esélyesebb versenyzőt de az éremért folyó harcban sajnos alul maradt, így 5. lett. Összességében a két bronzéremmel és ezzel az 5. helyezéssel nem lehetek elégedetlen és nem is vagyok. - foglalta össze a lényeget Turós Arnold.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >