Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Alba: Mohammed visszatért! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 03.
ImageAz elmúlt évi bajnok- és kupagyőztes Alba egyik pillére ismét a fehérvári klub játékosa. A bedobóként és irányítóként is remek produkcióra képes Alhaji Mohammed sokat segíthet abban, hogy a szezon rajtjánál "beragadt" együttes szekere visszataláljon a rendszeres győzelmek útjára.

 

 

A kiváló kosarassal a szezon végéig szóló szerződést kötött a klub vezetősége, hangsúlyozva, hogy a gyengélkedés ellenére a célok nem változtak; mindkét címét szeretné megvédeni Braniszlav Dzunics csapata. Az a csapat, amelyből egyúttal távozott Elijah Macon, aki centerként nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

 


 

Elképzelhető, hogy a keret átalakítása még nem fejeződött be Mohammed visszahozatalával és Macon távoztával, ugyanis nem csak Macon, más légiósok eddig mutatott produkciójával sem elégedettek az Albánál. Az is sokat mondó, hogy Mohammed visszaigazolásának bejelentésekor Simon Balázs ügyvezető azt mondta, hogy talán hibáztak a nyárom, amikor Mohammedről és Brandon Taylorról lemondtak, nem marasztalták őket. Mohammed újra itt van...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >