Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Lezárják a Börgöndi út egy szakaszát csütörtöktől
Lezárják a Börgöndi út egy szakaszát csütörtöktől Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 09.
ImageA Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának részeként átépítik a Börgöndi út - Basa árok átereszt. Emiatt csütörtökön reggel 8 órától előreláthatólag három hétre az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Börgöndi utat és az autóbuszok útvonala is módosul.

 

A Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának keretében a  Börgöndi út - Basa árok átereszt (Börgöndi út 2-4. között) is átépítik. A helyszíni munkálatok idejére, november 9-én, csütörtökön reggel 8 órától előreláthatólag három hétre lezárják a Börgöndi út érintett szakaszát.

A lezárás időtartama alatt a Börgöndi út a Sárkeresztúri út - Akácfa utca irányból közelíthető meg, illetve hagyható el. Ezzel egyidejűleg a Sárkeresztúri út belső ágán (a Börgöndi úti csomópontnál) bevezetett útzárat feloldják, a Széchenyi út – Sárkeresztúri út útvonalon így biztosított az átmenő gépjárműforgalom. 

A korlátozás miatt módosul az autóbuszok útvonala is: a Börgöndi úti Volán-telep elnevezésű megállóhely kimarad, az Akácfa utcai megállóhelyet a Sárkeresztúri úti helyközi megállóba, az Ikarus-szerviz megállóhelyet pedig a Széchenyi út – Sárkeresztúri út csomópontba helyezik át ideiglenesen.

 
< Előző   Következő >