Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sportparkot kap Ráchegy Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 13.
ImageA munkaterületátadás után hamarosan elkezdődik a sportpark kialakítása az Apatini utca és Rácbánya közötti területen. A 90 m2-es, részben fedett kondipark teljes egészében pályázati forrásból, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében kerül megvalósításra.

 

 

90 m2-es gumi talajú, részben fedett sportparkot alakítanak ki a Ráchegyen, az Apatini utca és a Rácbánya közötti területen. A munkaterület átadás után hamarosan elkezdődik a munka, és ha az időjárás is engedi, még ebben az évben elkészülhet a kivitelezés. Az erősítésre alkalmas, saját testsúlyos gépek között húzódzkodásra, tolódzkodásra, fekvőtámaszra, hasizom erősítésre, hátizom erősítésre, függeszkedésre alkalmas eszközök, továbbá egy fellépő és egy bordásfal kapnak helyet.

A csendes, nagyon jó levegőjű terület kiválóan alkalmas sportolásra, így a ráchegyiek nagyon örültek a sportpark hírének - tudtuk meg dr. Dienesné Fluck Györgyitől, a környék önkormányzati képviselőjétől. A sportpark a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében pályázati forrásból kerül kialakításra, az Önkormányzatnak a terület előkészítéséről és a telepítést követően az üzemeltetésről kell gondoskodnia.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >