Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jótékonysági kézműveskedés a fehérvári NOE csoport klubdélutánján
Jótékonysági kézműveskedés a fehérvári NOE csoport klubdélutánján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 16.
ImageA Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) székesfehérvári csoportja legutóbbi klubfoglalkozásán adventi koszorúk és színes dísztárgyak készültek a szervezet országos jótékonysági eseményére. Az alábbiakban olvasható Sebők Jusztina, NOE csoportvezető beszámolója.

 

 

A hagyományteremtő szándékkal elindított NOE klubfoglalkozások legutóbbi eseményén ügyfélfogadással egybekötött kézműveskedés várta a tagokat. Öt család képviselőivel, közel 20 fő részvételével kezdtük meg a munkát: felajánlásként a II. Családszervezetek Jótékonysági Vásárra készítettünk ajándéktárgyakat. Magokkal, fűszerekkel töltött, feldíszített kis üvegek színes kavalkádja közül választhatnak majd a december 3-i, budapesti rendezvényre kilátogatók.

A kézműves délutánokat megálmodó Felföldi Mónika vezetésével a résztvevők adventi koszorúkat is alkottak feleslegessé vált újságpapírból, megmaradt textilanyagokból. A délután során a szorgos kezű anyukák és apukák kérdéseikre is választ kaptak. Így többek között szóba került a CSOK, az iskolai napi ügyes-bajos dolgok, napi tanácsok a gyereknevelésben, párkapcsolataink életben tartásának praktikái. A klubfoglalkozásra szinte mindenki magával hozta gyermekeit, akik a SZETA-tól kölcsönkapott játékokkal múlatták az időt. Egy kellemes délutánt, estét töltöttünk együtt, ahol nem érezte magát az ember furcsa lénynek, hogy három vagy több gyermek felnevelését is bevállalta. A foglalkozásnak a Fehérvári Civil Központ adott helyet.

A nagycsaládosokat – leendő és jelenlegi tagjainkat - szívesen várjuk klubnapunkra, amelyet minden hónap második péntekén délután fél 5-től tartunk a Rákóczi utca 25. szám alatt. A következő rendezvényünkre december 17-én kerül sor. A Karácsonyi Lazulás családi délután keretében álomfogó manót fogunk készíteni. Kérem, hogy a fél pár, jó zoknikat senki se hagyja otthon!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >