Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Zöld suli konferencia a Kossuthban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 16.
Zöld suli konferencia lesz a Ne vásárolj semmit! naphoz kapcsolódóan november 23-án a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A Gaja Környezetvédő Egyesület által szervezett diákfórum fő témája a méltányos kereskedelem, amihez interaktív program is kapcsolódik. A rendezvényre november 20-ig lehet regisztrálni.

 

A Gaja Környezetvédő Egyesület Zöld suli konferenciát szervez a nemzetközi Ne vásárolj semmit! naphoz kapcsolódóan november 23-án, csütörtökön 14 órától a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A rendezvényre – amire november 20-ig a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen lehet regisztrálni – az iskolák zöld diák-önkormányzati képviselőit és tanáraikat várják.

A 15 éves hagyományra visszatekintő diákprogramon a résztvevő fiatalok előadást hallhatnak a Ne vásárolj semmit! napról és a Méltányos kereskedelem: fair trade témáról is. Az interaktív rendezvényen hulladékból készíthetnek kézműves termékeket a fiatalok. A kísérő pedagógusoknak a házigazdák mint Örökös Ökoiskola tartanak bemutatót.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >