Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Adventi programok új helyen
Adventi programok új helyen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 16.
ImageA korábbiakhoz képest frissített koncepcióval, új programokkal, új helyszínen várják az érdeklődőket Velencén a hagyományos adventi programsorozatra.

 

 

A helyi önkormányzattal karöltve a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület illetékesei ezúttal a katolikus és a református templomok között, a Fő utca és a Templom köz által határolt területen alakítják ki az Adventi teret, ahol december 3-án, december 10-én és december 17-én 14:00 – 19:00 óráig számos más program mellett, családi adventi kincsvadászat, mézeskalács műhely, karácsonyi manók alkotóháza, kreatív szelfipont, a Meseliget Óvoda csemetéinek és a Zöldliget Általános Iskola diákjainak műsora is várja az érdeklődőket.

A Bogdán Csaba elnök és Sándor Barbara menedzser irányította TDM-es csapat alaposan kitett magáért, a kiváló gyermek és felnőtt programelemek mellett az önkormányzattal karöltve mások megsegítésére is gondoltak. Jótékonysági sütivásárt tartanak mindhárom vasárnapon, melynek teljes bevétele a Meseliget Óvoda (dec.3), a Zöldliget Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola (dec.10.) és a Velencei-tó környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Alapítványa (dec.17.) számára kerül felajánlásra. A siker érdekében várják helyi lakosok, helyi vállalkozók/vállalkozások sütemény és egyéb édesség felajánlásait, valamint a süteményosztásban való aktív önkéntes részvételét.

 

 


 

Ami a konkrét programokat illeti:

December 3-án, december 10-én és december 17-én 14:00 – 19:00 óráig számos más esemény mellett, családi adventi kincsvadászat, mézeskalács műhely, karácsonyi manók alkotóháza, kreatív szelfipont, a Meseliget óvoda és a Zöldliget iskola műsora is várja az érdeklődőket. A város katolikus és református templomában, valamint a baptista imaházában olyan műsorszámok is szerepelnek – a teljesség igénye nélkül -, mint Tóth–Vajna Gergő és Tóth–Vajna Zsombor orgona koncertje, a Canoras kamarakórus koncertje és Pintér Béla fellépése.

Naprakész, friss infók a rendezvényekről, itt: www.facebook.com/events/165360284059166

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >