Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Erzsébet-utalványok átadása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 17.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára – a jogszabályban előírtak szerint – Erzsébet-utalványt biztosít. November 28-án és november 29-én vehetik át az utalványokat az érintettek Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatának hivatalos helyiségeiben.

 

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. § (1) bekezdés b) pontja értelmében a gyámhatóság annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága a tárgyév november 1-jén fennáll, a tárgyév november hónapjára tekintettel 6.000 Ft értékű természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt összegű támogatásként 6.500 Ft értékű utalványcsomagot kapnak.

Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a jogosultakat, hogy az Erzsébet-utalványok átadása a korábbi években megszokottak alapján személyes átadás útján kerül kiadásra, a kérelmet benyújtó szülő vagy más törvényes képviselő, illetve a nagykorú jogosult részére.

Az Erzsébet–utalványok átvétele Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatának hivatalos helyiségében történik (Székesfehérvár, Kossuth Lajos utca) 2017. november 28-án (kedden) 08.00-16.00 óráig, valamint 2017. november 29-én (szerdán) 08.00-18.00 óra közötti időben.

Az utalványok átadásához érvényes, személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány szükséges (személyigazolvány, vagy kártya formátumú vezetői engedély, vagy útlevél és minden esetben a lakcímkártya)!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >