Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Böbe Baba és tökházikó a Gárdonyiban
Böbe Baba és tökházikó a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 21.
ImageDecember közepéig lehet megnézni a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban a Bálint Ágnes életművét bemutató kiállítást: tablókkal, játékokkal, diafilmekkel, Böbe Babával és Mazsola tökházikójával várják az óvodásokat, a kisiskolásokat és minden érdeklődőt. A tárlat a könyvtár nyitvatartási idejében látogatható.

 

A Bálint Ágnes életművét bemutató kiállítás november 20-tól, hétfőtől december közepéig lesz látható a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. A játékos tárlat elsősorban az óvodásokat és a kisiskolásokat szólítja meg, hiszen a tablókon és a tárgyakon keresztül megelevenednek az írónő mesehősei.

A legkisebbek memóriakártyákon és sok vidám játékon keresztül ismerkedhetnek meg a mesék világával, kiállítják Bálint Ágnes írógépét és ott lesznek Böbe Baba, Frakk, Mazsola tökházikója és a Futrinka utca lakói is. A könyvek, kiadványok mellett pedig lehetőség lesz diafilmezésre is.

A kiállítás ingyenes, a csoportoktól bejelentkezést kérnek, és a könyvtár nyitvatartási idejében lehet megnézni. További részletek az alábbi linken olvashatók: http://www.ggmuvhaz.hu/2017/10/30/balint-agnes-emlekkiallitas/#!prettyPhoto.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >