Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Felállították a város karácsonyfáját
Felállították a város karácsonyfáját Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 24.
ImageMegérkezett a város karácsonyfája - csütörtökön állították fel a hatalmas fenyőt, a Városház téren, melyben az adventi időszakban sokezer fehérvári és városba látogató gyönyörködhet. A város nevében ezúton is köszönjük a felajánlást és a fa biztonságos ideszállításában közreműködő magáncégek, szolgáltatók, tűzoltóság, rendőrség és az Önkormányzat munkatársainak egész napos munkáját!

 

 

Mintegy 18 méter magas és közel 3 tonnás a város idei karácsonyfája. Felajánlói már vásárlásakor karácsonyfának szánták a formás, földlabdás fát, de akkor a szoba helyett a lepsényi ház udvarára került a kis fenyő. Most, harminc évvel később Székesfehérváron, a város karácsonyfájaként várja a belvárosba érkezőket. A Fehérvári Advent programsorozata idején december elsejétől ünnepi díszbe öltözve teremt meghitt hangulatot Székesfehérváron.

 



A csütörtöki ideszállításon több tucatnyian dolgoztak; daruzási és emelési specialisták, rendőrök, tűzoltók, az áramszolgáltató és az önkormányzat munkatársai. A város, a fehérváriak nevében ezúton is köszönjük egész napos, összehangolt munkájukat, amelynek eredményeként helyére került az idei ünnep fő dísze, Székesfehérvár karácsonyfája. És köszönjük a felajánló lepsényi családnak is! Reméljük, hogy itt Székesfehérváron, az adventi időszakban ők is megtekintik az immár karácsonyfaként ragyogó, gondosan nevelt fenyőjüket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >