Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow VI. Újszövetség Maraton
VI. Újszövetség Maraton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 27.
ImageAdvent első vasárnapján hagyományosan önkéntes jelentkezők olvashatják fel az Újszövetséget a Vörösmarty Színház nagyszínpadán. A VI. Újszövetség Maraton december 3-án, vasárnap hajnali 4 órakor indul.

 

Az adventi készülődéshez kapcsolódó különleges lelki eseményt 2012-ben indította el a Vörösmarty Színház. A hagyomány különlegessége, hogy évről évre összefogja a különböző felekezeteket. Az Újszövetség Maraton az első adventi vasárnapon, december 3-án hajnali 4 órakor kezdődik és megközelítőleg 20 órán keresztül tart majd.

A http://www.vorosmartyszinhaz.hu/ujszovetseg-maraton oldalon letölthető a katolikus és a protestáns Biblia szövege is, valamint itt található az a táblázat, amely a felolvasók nevét és a még szabad időpontokat mutatja. A felolvasásra a színház előcsarnokában kizárólag személyesen lehet regisztrálni minden hétköznap előadásnapokon 15 és 18.30, előadás nélküli napokon pedig 15 és 18 óra között. A jelentkezők kiválaszthatják a felolvasás időpontját és a tízpercesre tagolt bibliarészletet.

A felolvasásra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >