Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Katalin-nap Kati néni szobránál
Katalin-nap Kati néni szobránál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 24.
ImageA hagyományoknak megfelelően muzsikával, étellel, itallal, jó szóval és egy szál virággal köszöntik a Katalinokat Székesfehérváron. A Felsővárosi Közösségi Ház felújítása miatt idén csak a Liszt Ferenc utcában, a Kati néni-szobornál lesz vendéglátás november 25-én, szombaton 17.00 órától.

 

Hagyományos Katalin-napi rendezvénnyel emlékeznek az egykori felsővárosi fertályos asszonyra, és a városban élő Katalinokat köszöntik november 25-én, szombaton 17.00 órakor. A Liszt Ferenc utcában Kati néni szobra körül a város hagyományos névnapi rendezvényén dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönti a jelenlévőket, majd Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, honvédelmi miniszterhelyettes mond ünnepi beszédet.

A Felsővárosi Közösségi Ház felújítása miatt idén csak a Liszt Ferenc utcában lesz vendéglátás, amelyről most is a Hagyományos Piacokért Egyesület és a Fehérvári Polgárok Egyesülete gondoskodik, míg a jó hangulatról a Tilinkó Zenekar és az Alba Regia Táncegyüttes Senior csoportja.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >