Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 2,5 millió forintot gyűjtöttek össze a szegény családoknak
2,5 millió forintot gyűjtöttek össze a szegény családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 22.

ImageSikeresnek bizonyult a székesfehérvári Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület jótékonysági akciója. A szervezet elnöke, Horváth Ildikó néhány héttel ezelőtt honlapunkat is megkereste azzal, hogy tegyük közzé adománygyűjtő felhívásukat – s mivel céljaikkal maximálisan egyetértünk, örömmel teljesítettük kérését. Ő azonban nem elégedett meg ennyivel – fáradhatatlanul járta a várost, tárgyalt a vállalkozókkal, cégvezetőkkel, s végül 2,5 millió forint értékben tudott adományokat összegyűjteni.

Ezt a rekord összegű támogatást az Alba-Kenyér Sütőipari Zrt., az Alföldi Tej Értékesítő és Beszerző Kft., és egy névtelenséget kérő vállalkozó bocsátotta az Egyesület rendelkezésére. (Ez utóbbi 1,5 millió forintnyi ruhaneműt nyújtott át az elesetteknek szánva.)

Horváth Ildikó és munkatársai A Szabadművelődés Házában szerveztek egy Családi Napot, ahová meghívták a vonzáskörzetükbe tartozó, hátrányos helyzetű családokat. Ezen az érdekes programokkal színesített, „A szeretet célba ér” -elnevezésű rendezvényen nyújtották át – mintegy karácsonyi ajándékként – az élelmiszereket és textíliákat a hányattatott sorsú embereknek.

Horváth Ildikó, a Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület elnöke:

 

Image
Fotó: Temesvári Márta

Horváth Ildikó az Egyesület nevében ezúton is köszöni az adományokat, s különösképpen hálás Karsai Bélának, a Karsai Műanyagtechnikai Holding Zrt. tulajdonosának, hogy az alakuló ülésen tett ígéretéhez híven támogatja szervezetüket. A szeretetcsomagokat például mindig az ő segítségével juttatják el a rászorulóknak – a vállalkozó legutóbb még Kaposvárra is elküldött egy autót az összegyűjtött adományokért…

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1822&Itemid=58

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >