Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Magyar bajnoki ezüstérem Pécsen
Magyar bajnoki ezüstérem Pécsen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 28.
ImageAz idei év legrangosabb eseményét, a Magyar Bajnokságot rendezték meg Pécsen. A KID Rock and Roll SE négy formációja és három párosa kvalifikálta magát a megmérettetésre. Felnőtt C kategóriában Ender Tamás és Csomai Bettina kiváló kűrrel a dobogó második fokára állhatott fel, és magyar bajnoki ezüst éremmel térhetett haza. A páros az országos ranglistán is a második helyen áll.

 

 

Junior páros kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia nagyot küzdve a döntőbe táncolta magát, ahol a 7. helyet szerezte meg. Ezzel a teljesítménnyel az országos ranglista 7. helyén állnak.

A GRÚSOKK serdülő nagyformáció fantasztikus tánccal épphogy lemaradva a döntőről a 8. helyen végzett legjobb nyugat-magyarországi csapatként, a VENGA GIRLS formáció pedig a 9. helyen zárta a versenyt.

Felnőtt B kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina a 10. helyen végzett. A páros jelenleg az országos ranglista előkelő 9. helyén áll.

Gratulálunk a HEROES serdülő kisformációnak, akik a 11. helyre táncolták magukat, és a ROCK-IT! kisformációnak is, akik a 12. helyen végeztek.

Köszönjük az edzők munkáját: Horváth Zsófia Ibolya, Sváb Orsolya, Putics-Bondor Virág, Putics Bence és Stieber Csaba.

 


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >