Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Orosháza, Debrecen, Győr lettek a legjobbak a honlapversenyen
Orosháza, Debrecen, Győr lettek a legjobbak a honlapversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. december 25.

ImageHétfő délután a Szentkirályi utcai Fidesz székházban egy fergeteges díjátadó keretében kihirdettük a Fidelitas karácsonyi honlap-versenyének eredményét.Az első helyezettnek járó színes, multifunkcionális nyomtatót az orosháziak nyerték, a második helyezett Debrecen egy digitális fényképezőt vihetett haza,a győriek pedig iPodot kaptak harmadikként. A díjakat Burján András kabinetvezető és Ágh Péter ügyvezető alelnök adta át.

Az 1. helyezett Orosháza lett: az oldaluk mind a tartalom, mind pedig a formavilág szempontjából a legjobb volt, tökéletesen megfelelve a legújabb követelményeknek is. Szoros versenyben őket követte a Debreceni Fidelitas honlapja: az igényes külső és az állandóan frissülő hírek sikere meghozta eredményét - jutalmuk egy digitális fényképezőgép.

A dobogó harmadik fokára a győriek állhattak: a lelkes szerkesztői csapat temérdek letölthető videóval és meglepő karácsonyi elemekkel dobták fel internetes oldalukat. A díjátadón Burján András, az Informatikai Kabinet vezetője elmondta, hogy a játék kezdetén kitűzött cél az internetes megjelenés ösztönzése, és mint új kommunikációs csatorna hatékonyabb használata volt.

Az akció sikeressége minden előzetes várakozást meghaladott, a helyi csoportok egymást túllicitálva fejlesztgették honlapjaikat. Az esztétikai élményen kívül néhány csoport weboldala már egy teljes kampány során is kiválóan alkalmazható lenne a választók eredményes megszólításában. A már meglévő és készülő honlapok esetében ajánlatos törekedni a letisztult, átlátható megjelenésre,valamint a könnyen fogyasztható audiovizuális anyagokban bővelkedő dinamikus oldalak kialakítására.

Ágh Péter, ügyvezető alelnök nagyszerűnek és hiánypótlónak ítélte a Fidelitas nyereményjátékát. Köszöntőjében gratulált a résztvevő csoportoknak és kiemelte a jövő kampánytechnikájának fontosságát -megemlítve az amerikai elnökválasztás tapasztalatait, az internet alapú megoldások alkalmazásának előnyeit. Szükségesnek nevezte, hogy minél több csoport rendelkezzen saját honlappal.

Az esemény végén a csoportok képviselői átvehették jól megérdemelt nyereményeiket és ünnepi hangulatban mindenki hazafelé vette az irányt készülve a közelgő szeretet ünnepére. Az újonnan elkészült kabinetek.fidelitas.hu oldalon a letöltések menüpont alatt immár elérhetők a netes kampányról szóló szakmai prezentációk is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >