Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kárpátaljai és erdélyi közösségnek gyűjtenek adományokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 07.
ImageA tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő Adventi jótékonysági est idén is nemes ügyeket támogat: a Ráti Szent Mihály Gyermekotthont és a Gyulafehérvári Református Egyházközséget segítik a bevétellel. A neves előadókkal szervezett rendezvény december 8-án, pénteken 18 órakor kezdődik a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Minden adakozni szándékozót szeretettel várnak!

 

 

„És aki egy ilyen kisgyermeket befogad az én nevemben, engem fogad be” /Máté 18,5/ - Adventi jótékonysági estet rendeznek a Ráti Szent Mihály Gyermekotthon (Kárpátalja) és a Gyulafehérvári Református Egyházközség (Erdély) javára december 8-án, pénteken 18 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Dísztermében.

Az immár tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő esten elismert népdalénekesek, népzenészek, versmondók, énekművészek lépnek fel, közreműködik többek között a Magyar Örökség díjas Petrás Mária, a Magyar Művészetért díjas Misztrál Együttes, a Junior Príma díjas Szlama László és a Talentum Ifjúsági Táncegyüttes.

Az est résztvevői a gyulafehérvári templom tetőszerkezetének befejező munkálataihoz, és gyermekotthon rehabilitációs központjának felszereléseihez, az otthon bővítéséhez szeretnének hozzájárulni. A rendezvény fővédnökei Spányi Antal katolikus megyés püspök és Steinbach József református püspök.

Támogatói jegyeket a Református Lelkészi Hivatalban, a Ciszterci Szent István Gimnáziumban, a Talentum Református Általános Iskolában, valamint a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban lehet vásárolni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >