Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elindultak az Angyalok... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 07.
ImageMegkezdődött Velencén az immár hagyományos Angyal Kerestetik jótékonysági ajándékozási akció. A Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány kezdeményezésére, a helyi TDM egyesület segítségével egy táblára 100 gyermek - 5000 Ft-ot nem meghaladó - kívánságát írták fel. A Korzón található Tourinform irodában erről bárki önkéntes alapon levehet egy vagy akár több kívánságot is, amit beszerez, megvásárol és jótékony "angyalkaként" átad majd az akció záró ceremóniáján, december 17-én 11 órakor, ugyancsak a Velence korzón.

 

 

Az elmúlt két évhez képest akad egy újdonság is; a legrászorultabb családoknak és gyermekeiknek bónusz ajándékkal is kedveskedne az ötletgazda alapítvány vezetője.

 


 

- Idén támadt egy olyan gondolatunk, hogy a leginkább rászorultabb családok közül nyolcat kiválasztva másképp is próbálunk segíteni. 8 cédulát készítettünk a számukra amin az egyik ismert szupermarket ajándékutalványát jelöltünk meg kívánságként, amelyen ételt lehet venni. Amekkora összeget kap a család ajándékba, azt mi megduplázzuk a számukra, tehát 5000-es utalvány esetén 10 000 lesz a végleges összeg! Mi vásárolunk be a családnak, ezzel is biztosítva, hogy ténylegesen étel kerüljön az asztalukra. - emelte ki a lényeget Fekete Zsuzsa.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >