Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Adventi program családoknak a Vörösmarty Színházban
Adventi program családoknak a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 15.
ImageA családok számára szervez adventi programot december 17-én, vasárnap a Vörösmarty Színház. A vendégeket a teátrum kávézójába várják, ahol lesz mesejáték, kézműves foglalkozás, tánc, közös gyertyagyújtás, adománygyűjtés és nyereményjáték.

 

 

Program:

14:00 óra – Hópehely hercegnő című mesejáték. (Az előadás ingyenesen megtekinthető, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet.)

15:00 óra – Kerkay Rita és Németh Mariann kézműves foglalkozása. Karácsonyi mécsestartó-, képeslap- és karácsonyfadísz-készítés. A résztvevőktől kérik, hogy hozzanak magukkal befőttesüveget.

17:00 óra – Megadance táncegyüttes karácsonyi műsora

18:00 óra – Közös gyertyagyújtás

18:10 – Nyereménysorsolás. Ékszert sorsolnak ki azon jegyvásárlók között, akik a Pletykák, az Anconai szerelmesek vagy A rajongók című előadások valamely decemberi vagy januári időpontjára váltottak jegyet.

A nap folyamán a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat számára gyűjtenek adományokat a színház előcsarnokában. A családok hozhatnak ajándékként mesekönyveket, kézműves kellékeket, például festékeket, színes ceruzákat, gyöngyöket, gyurmát, valamint társas-, kártya-, és készségfejlesztő játékokat, labdákat, sporteszközöket, illatszereket, és édességeket.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >