Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Requiem a Don hőseiért
Requiem a Don hőseiért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 14.
A doni áttörés 75. évfordulója alkalmából és a 2. magyar hadsereg hőseinek, áldozatainak emlékére hirdetnek vers- és prózamondó versenyt középiskolásoknak és felnőtteknek – Requiem a Don hőseiért címmel. A verseny január 13-án lesz a Vörösmarty Társaság termében.

 

 

A doni áttörés 75. évfordulója, valamint a 2. magyar hadsereg hőseinek, áldozatainak emlékére hirdet vers- és prózamondó versenyt a Vörösmarty Társaság, a Doni Bajtársi és Kegyeletei Szövetség és a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Vargha Tamás honvédelmi államtitkár fővédnökségével.

A rendezvény 2018. január 13-án, 14 órakor lesz a Vörösmarty Társaság termében. A megmérettetés zsűritagjai P. Maklári Éva költő, Bobory Zoltán Jósika Miklós-díjas költő és Cserta Gábor énekes-gitáros, zeneszerző.

A város középiskolás tanulói és felnőttek is jelentkezhetnek Szigl Barbaránál a 06/70-3244040-es telefonszámon, a vorosmarty.tarsasag@gmailcom e-mail címen, illetve a Vörösmarty Társasághoz címzett levélben (8000 Székesfehérvár Kossuth u. 14.). A szervezők a Requiem a Don hőseiért című antológiát ajánlják a jelentkezőknek.

Mindkét kategóriában az első három helyezett részesül pénz- és könyvjutalomban.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >