Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
66 kisiskolást ajándékoztak meg "Fehérvár Angyalai" Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 14.
ImageAz Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI 66 tanulója vehette át idén a város ajándékát. A nyolcadik éve megrendezett "Fehérvár Angyalai" jótékonysági rendezvényen az ajándékok mellett vidám műsorral és süteménnyel is kedveskedtek a gyerekeknek.

 

Székesfehérvár Önkormányzata nyolcadik alkalommal szervezte meg a "Fehérvár Angyalai" adományozó ünnepséget. A jótékonysági rendezvényen idén az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI 66 diákja vehette át a város ajándékát. A gyerekeket és kísérőiket dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a város nevében.

Az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI részéről az intézmény igazgatója, Mészárosné Törzsök Zsuzsanna köszönte meg a gyerekek nevében a támogatást, mint mondta tanulóik "igazán rászolgáltak ezekre az angyali csomagokra". Hozzátette: "intézményünk szerencsés helyzetben van, mert az önkormányzat, a tankerület és a város multicégei nem csak advent időszakában támogatnak bennünket, hanem egész évben."

A meglepetéscsomagok mellett műsorral is kedveskedtek a szervezők. A századforduló már-már elfeledett karácsonyainak hangulatát Móra Ferenc novellája alapján Borbély Levente és Szabó Miklós Bence idézte meg, majd Takács Noémi és Szabó Dániel Ferenc interaktív zenés előadását, végül Babics Noémi a Debreceni Egyetem Zeneművészeti karának növendékének hegedűprodukcióját hallhatták a vendégek.

A műsorok után Székesfehérvár polgármestere és a város önkormányzati képviselői adták át a gyerekeknek az ajándékokat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >