Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Teltházas, vidám hangulatú délután a sportcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 14.
ImageA város tegnap délután adventi műsorral köszöntötte a nyugdíjasokat, kifejezve tiszteletét, köszönetét az időseknek, a kluboknak, az egyesületeknek munkájukért, támogatásukért.

 

 

Hagyományosan nagyszabású adventi műsorral kedveskedett a város szerdán délután a nyugdíjasoknak az Alba Regia Sportcsarnokban.

Dr. Cser-Palkovics András
polgármester köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy a sportcsarnok megtelt, és ilyen sokan elfogadták a város meghívását: „Ezzel érhetjük el azt a célt, hogy legyen egy olyan ünnepi, mosollyal teli, adventi program évről évre, amikor mindent megköszönve békés karácsonyi ünnepeket tudunk kívánni.” A polgármester a saját gyermekkorának karácsonyait felidézve kifejezte, hogy utólag a családi képek, a nagyszülők, a látogatások, az együtt töltött ünnepi napok maradtak meg benne emlékül – amit leginkább a nagyszülők és dédszülők tudnak megérteni. A karácsonyi ünnepi műsorhoz jó szórakozást, vidámságot kívánt, mindenkinek egészséget és áldott karácsonyt kívánt.

Luca-Luca-kity-koty-kity-koty – a Bakony Népzenei Együttes Luca-napi műsort adott, felelevenítve a népi hagyományt autentikus hangszereikkel, az eredeti formában, hangzásban meghagyott rigmusokkal: Bangó Margitnak annyi tyúkot kívántak, mint égen a csillag, a városnak pénzt, a polgármesternek pedig hogy ne legyen lusta – a hallgatóság nagy tetszésére. A remek hangulatú rendezvényen fellépett a Kossuth-díjas Bangó Margit, a cigánydalok és magyar nóták népszerű előadója, aki a közönségnek ízelítőt adott az általa képviselt műfajokból, stílusokból.  

A rendezvényen részt vett Vargha Tamás országgyűlési képviselő, honvédelmi államtitkár, valamint számos székesfehérvári önkormányzati képviselő is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >