Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Újévi illúziók  koncert Hajnóczy Soma bűvésszel
Újévi illúziók  koncert Hajnóczy Soma bűvésszel Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 20.
ImageAz Alba Regia Szimfonikus Zenekar Újévi illúziók című hangversenye csodákkal, varázslattal és színes, könnyed, egyben tartalmas programmal várja a közönséget január elsején este a Vörösmarty Színházban. A Dubóczky Gergely által dirigált koncert díszvendége a székesfehérvári kötődésű Eugen Doga, UNESCO-díjas moldáv zeneszerző, aki idén ünnepli nyolcvanadik születésnapját.

 

Újévi illúziók címmel tartják az év első hangversenyét a Vörösmarty Színházban 2018. január 1-jén 19.30 órakor.  A bűvészmutatványok és csodák mellett sokszínű zenei kínálatot kínál a rendezvény: a konvencionálisabb darabok, filmzenék is helyet kapnak majd a műsorban, a közönségre igazi könnyed és egyben tartalmas újévi szórakozás vár.

A Dubóczky Gergely által dirigált koncert díszvendége Eugen Doga, UNESCO-díjas moldáv zeneszerző, aki idén ünnepli nyolcvanadik születésnapját. Moldova világhírű művészének az édesapja Székesfehérváron, a Béke téri katonatemetőjében nyugszik, a koncerten pedig ennek a kötődésnek köszönhetően hangzanak fel Doga remekművei, köztük a népszerű Gramofon-keringő és a Szerelem keringője is. A zeneszerző nemcsak részt vesz a rendezvényen, de zongorán is játszik majd a közönségnek.

Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok trükkökkel és sok humorral működik közre a nívós zenei rendezvényen: az újévi, felszabadult hangulatú, sok különlegességet felvonultató program közben varázsolja majd el a közönséget. A vonósokra írott bűvészcsokor sok új számmal a székesfehérvári színpadon fog debütálni. A bűvészprodukciók és a zene szerves egységet alkot majd, bevonják a közönséget is, még a zenélésbe is – izgalmas kísérletekkel és vidám elemekkel készülnek.

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar két koncertet ad Újév napján, a 17 órakor kezdődőn dr. Cser-Palkovics András polgármester mond ünnepi köszöntőt, de erre már elkeltek a jegyek, azonban a 19.30 órai rendezvényre még lehet jegyeket vásárolni a Vörösmarty Színházban a zenekar új jegypénztárában és a Fehérvári Jegyirodában vagy online a www.arso.hu oldalon, ahol a részletes program is megtekinthető.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >