Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Zárul a Fehérvári Advent
Zárul a Fehérvári Advent Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. december 22.
ImageZárulnak a hétvégén a város lakosságának szervezett közösségi ünnepi programok Székesfehérvár Belvárosában. A Püspöki Palota adventi udvarában pénteken 16.00 órakor, a Városház téri adventi színpadnál szombaton 18.00 órakor tartják az utolsó gyertyagyújtást. A Fehérvári Advent szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

 

December 24-e, szenteste napja vasárnapra esik, így a hagyományoktól eltérően kicsit korábban, de valamennyi ünnepi programot megtartják a Fehérvári Advent keretében.

December 22-én, pénteken 14.00 és 19.00 óra között nyitva tart a Püspöki Palota Adventi Udvara, melynek jótékonysági és kézműves vásárában szebbnél szebb, minőségi kézműves portékákat kínálnak. A közös gyertyagyújtás 16.00 órakor kezdődik, ünnepi gondolatokat tolmácsol Spányi Antal megyés püspök.

December 23-án, szombaton a Városház téri adventi színpadon 17.35 órától az Alba Regia Vegyeskar koncertjét kísérhetjük figyelemmel, melyet 18.00 órakor követ a közös adventi gyertyagyújtás dr. Cser-Palkovics András polgármester és Spányi Antal megyés püspök közreműködésével. Ugyancsak az adventi színpadon lesz a Singer Street a capella koncertje 18.05 órától, majd a Zichy színpadon a Gáspár Szilvi Jazz Band ad karácsonyi koncertet 19.00 órától.

A mesebeli kincsesházzá alakult Városháza élő adventi naptára minden este megajándékozza a Belvárosban sétálókat. A fényfestéssel díszített épületen 17.30 órakor nyílik ki egy-egy ablak, amelyből egy szép vers, vagy ünnepi dal hangzik fel.

A kivilágított mézeskalács városokat két helyszínen is megtekinthetik az érdeklődők. Az ünnepi csodaépítmény a Városháza első emeletén, hétköznapokon 9.00-18.00 óra között, míg a Hiemer-házban szombaton 15.00-19.00 óra között látható. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >