Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szívből, szeretettel
Szívből, szeretettel Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2017. december 22.
ImageTartós élelmiszert, könyveket, játékokat, babaápolási szereket adományoztak a Családok Átmeneti Otthonában élőknek. Deák Lajosné önkormányzati képviselő felhívására helyi vállalkozások, magánszemélyek, a Szegényeket Támogató Alapítvány, valamint a Hétvezér Általános Iskola közössége fogott össze karácsony közeledtével.

 

Nagy mennyiségű adományt kapott a Családok Átmeneti Otthona karácsony alkalmából. A támogatásokat Deák Lajosné önkormányzati képviselő kezdeményezésére gyűjtötték az intézmény javára, ahol nehéz élethelyzetbe került édesanyáknak és gyermekeiknek nyújtanak biztos menedéket.

Erdélyi Zsuzsanna, az intézmény vezetője elmondta, a Családok Átmeneti Otthona egy időben hat családnak nyújt biztos menedéket. A nehéz, veszélyes élethelyzetbe került édesanyák és gyermekeik a törvény szerint egy évig tartózkodhatnak itt. Az átmeneti segítségnyújtás időtartama indokolt esetben fél évvel meghosszabbítható, ennyi idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy a családok megnyugtató módon rendezhessék sorsukat.

Deák Lajosné hat éve rendszeresen szervez gyűjtést az Anyaotthon számára. Az önkormányzati képviselő kiemelte, minden évben összefognak az átmeneti helyzetben élő családokért. Az összegyűlt ajándékok jól mutatják: Székesfehérvárnak és a város közösségének fontos, hogy ezzel a kis ajándékkal szebbé tegyék az itt élők ünnepét. Ezúttal helyi vállalkozások, magánszemélyek, és a SZETA tartós élelmiszert tettek a karácsonyfa alá, míg a Hétvezér Általános Iskola diákjai és pedagógusai a társadalmi felelősségvállalás jegyében könyveket, játékokat gyűjtöttek.  Az ajándékokat örömmel és köszönettel fogadták a csecsemőket és óvodás korú gyermekeket gondozó, nevelő családok.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >