Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: új szerződések karácsonyra
Vidi: új szerződések karácsonyra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 28.
ImageA nem túl fényesre sikerült őszi zárás után nyilvánvalóan szerettek volna jó hírekkel szolgálni karácsonyra együttesük szimpatizánsainak a Videoton labdarúgócsapatának vezetői, ennek jegyében négy kulcsjátékos szerződését jelentették be.

 

Kovácsik Ádám, Loic Nego, Juhász Roland és Marko Scsepovics is megtoldotta kontraktusát a klubbal. A hivatalos hír meglehetősen pongyolára sikeredett, ugyanis azt elfelejtették (?) közölni, hogy a spílerek szerződései mikor járnak le és mennyi idővel hosszabbították azokat meg. Előbbit azért sikerült kideríteni, így az biztos, hogy Kovácsik a 2020 nyarán (!), Nego és Juhász a 2018 június végén, Scsepovics pedig a 2019 nyarán lejáró kontraktusát, toldotta meg valamennyivel...

Nego, Juhász és Scsepovics esetében valószínűleg 1-1 esztendővel. Nego (27 éves lesz januárban) és Scsepovics (26) a legjobb korban vannak, nyilván egy igazán jól sikerült szezon után adódik majd lehetőségük nívósabb bajnokságba igazolni, Juhász roland pedig már 1 éve is foglalkozott a visszavoulás gondolatával, s bár most igazán jól érzi magát a Vidiben, 35 évesen valóban az utolsó szerződéshosszabbítása lehet a mostani. Kovácsik az, akinek eleve még 2 és fél évig érvényes a kontraktusa, a Vidiben lett ismert kapus, ráadásul 26 éves, ami kapusoknál nem kor, hiszen a világ legjobbjai átlagosan 34-35 éves korukig a kapu előtt állnak, de sok példa van arra (pl Buffon 40, Casillas 37 éves), hogy jóval 35 felett is a topon vannak a hálóőrök. Szóval Kovácsiknál vélhetően 2 éves időtartamú lehet a hosszabbítás.

Január közepén spanyolországi edzőtáborba vonul a Vidi, s 3 nap megszakítással ott is marad február 13-ig, azaz a beígért új igazolásokat is január elején el kell kezdeni realizálni, hogy a szezon folytatására némileg beilleszkedjenek az esetleges érkezők. Szóval az év végi ünnepi csendet követően újabb bejelentések várhatók a Sóstón.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >