Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mozdulj, láss, tapasztalj a két ünnep között is!
Mozdulj, láss, tapasztalj a két ünnep között is! Nyomtatás E-mail
Írta: Fazekas Krisztina   
2017. december 29.
Karácsony előtti napokon őrült, hajtás, pörgés a munkahelyen, gasztroshopping, ajándékshopping a túlórák után, aztán bezuttyan a karácsony, hirtelen lelassul minden, elménk pillázik (jé, így is lehet?), testünk hízik (most megérdemli), aztán két ünnep között (aki szabizik) láblógat. Vagy nem. Mert ha beleindul pl. egy Városligeti sétába, tutti beleütközik a Városligeti Műjégpálya századelős, impozáns épületébe, és a méltán nevezetes, szintén századelős Széchenyi fürdőbe. Mondjuk, és mutatjuk is: álom mindkét épített örökség.

 

Tudtad, hogy a századelőn, amikor megnyitották a Városligeti Műjégpályát, még zenekar játszott a korcsolyázás szerelmeseinek..? És, hogy az első emeleti díszes nagyteremben melegedhettek a pirosra fagyott orr-tulajdonosok..? A pompában, pazar kilátással ráadásul. Mi most megmutatjuk Nektek a díszes nagytermet, a részleteit, a kilátást, sőt, a Városligeti Műjégpálya épületét úgy, ahogy a korcsolyázás szerelmesei sosem láthatják: meztelenül, magában, a csöndben. Szóval úgy, ahogy még sohasem láttad, nézd (klikk ):

 


 

A Széchenyi fürdőt imádjuk! Nyáron belülről, nyáron kívülről, télen belülről-kívülről, mindenhogy. Az aurája feltölt, átlényegülünk, már a képek hozta feelingtől is..! El tudod képzelni, hogy mínusz 5 fokban fürdőruciban rohangálj..? Nézd a napfénnyel találkozó párát, a víz kékjét, és a harmóniát az arcokon.. Ők bevállalták a mínusz 5 fokot. :) Mi is. Isteni, próbáld ki te is a két ünnep között vagy egy januári hétvégén, vesztenivalód nincs! Előtte pedig kukkants be a fürdőző feelingbe (klikk):

 

 

És ne feledd jövőre sem: mozdulj, láss, töltekezz, élj..! Tűzz ki utazási célokat 2018-ra, és valósítsd is meg, hisz bármire képes vagy, ha elszánod magad!

Boldog Újévet kívánok!

 Fazekas Krisztina

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >