Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Volán behúzta, az FKC nem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 02.
ImageKét székesfehérvári élcsapat is hazai bajnoki mérkőzéssel búcsúzott a 2017-es évtől, vegyes sikerrel. Az EBEL-ben a Fehérvár AV19 jégkorongosai nagy küzdelemben, hosszabbítás után büntetőkkel verték 3-2-re (Hári 2 és Kóger 1 góljával) egyik közvetlen riválisukat, a cseh Znojmo csapatát, ezzel megőrizték helyüket a tabella 8. pozíciójában.

 

Az Alba FKC női kézilabdázói azonban nem okoztak ennyi örömet sem szurkolóiknak, ugyanis mindössze 29-29-es döntetlenre voltak képesek az ezzel együtt is még nyeretlen MTK ellen, úgy, hogy egy gyermeteg hiba után 1 másodperccel a vége előtt (!!) kapták a pontvesztést jelentő találatot. Deli Rita együttese a 6. helyen áll 9 forduló után, ám olyan szoros a mezőny, hogy egy nagyobb arányú győzelemmel további 2 helyet léphet előre, egy vereséggel pedig akár négyet is zuhanhat vissza...

A Volán hokisai legközelebb Újév napján, hétfőn, 17.30-kor viszonozzák a Znojmo látogatását az osztrák bázisú ligában, az AFKC kézilabdásai pedig január 6-án a tovább erősödött Siófok otthonában vizitál, majd jön a Győr (otthon) és az Érd (idegenben) a bajnokságban, közte egy újabb Siófok elleni hazai derbi a Magyar Kupában. Egyik sem éppen fehérvári sikerrel kecsegtet, így mindenképpen bravúr, mégpedig komoly és pozitív bravúr kell ahhoz, hogy a január ne legyen "nullás" a Deli-csapat számára.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >