Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Znojmóban is nyert, araszol a Volán
Znojmóban is nyert, araszol a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 03.
ImageA gyenge szezonkezdés és időnként reménytelen produkció után az edzőváltást követően rendeződni látszanak a sorok Fehérvár AV19 háza táján. Nem varázsütésre, de szépen lassan igazolódni látszik a döntés, egyre jobban teljesít az EBEL-ben az immár Hannu Jarvenpaa által irányított együttes.

 

 

A Volán 3 napon belül másodszor is legyőzte a cseh Znojmo csapatát, Újév napján ráadásul idegenben, 4-1-re Gilbert (2), Hári és Latendresse góljaival, így jelenleg úgy áll a 8. helyen, hogy a közvetlen rájátszást jelentő 6. pozíciótól 3 pont választja már csak el, a legközelebbi üldözők, pedig 4 pontos hátrányban vannak mögötte. Ez az, ami egy hónappal ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt.

A FAV19 legközelebb szerdán, 18.45-kor lép jégre, mégpedig hazai környezetben a listavezető Vienna Capitals ellen. Az ellen a Capitals ellen, amelyik a szezonnyitón 9-1-re nyert Fehérváron, majd a Volán győzött 1-0-ra Bécsben, hogy aztán egy 5-2-vel vegyen revánsot a Vienna. Szóval nem Kógerék az esélyesek, ugyanakkor azt is bizonyították már, hogy képesek nyerni a mezőny jelenlegi legjobbja ellen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >