Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Továbbtanulás Székesfehérváron? Kérdezd a polgármestert!
Továbbtanulás Székesfehérváron? Kérdezd a polgármestert! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 05.
ImageMit tud nyújtani a továbbtanulásra készülő középiskolásoknak Székesfehérvár? A város polgármestere válaszol a fiatalok kérdéseire azon a fórumon, melyet január 9-én, kedden este tartanak a BCE helyi campusán.

 

Székesfehérváron, az ország egyik legfontosabb gazdasági erőcentrumában három felsőoktatási intézmény – a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar és a Kodolányi János Főiskola – várja a végzős középiskolásokat. Jelenleg a város  egyik legnagyobb kihívása, hogy a humán és reál területen is biztosítsa a kvalifikált munkaerőt, és megadja ennek keretrendszerét. Az Önkormányzat és a helyi vállalkozások, munkaadók elkötelezetten támogatják a fiatalokat abban, hogy a városban maradjanak, itt tanuljanak tovább és vállaljanak munkát.

Január 9-én, kedden 18.00 órakor fórumot tartanak a BCE Székesfehérvári Campusán, ahol dr. Cser-Palkovics András polgármester válaszol a felsőoktatással és a városi lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekre. Várják a 15-19 éves középiskolásokat, akik egyetemi tanulmányokat terveznek a következő években.  A program a BA/BSc végzettséggel rendelkező, mesterképzésre készülő érdeklődőink számára is nyitott.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni lehet a BCE Székesfehérvári Campusának Facebook oldalán.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >