Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyílt napok a székesfehérvári felsőoktatásban
Nyílt napok a székesfehérvári felsőoktatásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 05.
ImageJanuár: közeledik a félévzárás a középiskolákban, a végzősök pedig hamarosan döntést hoznak továbbtanulási terveikkel kapcsolatban. Székesfehérváron a Corvinus és az Óbudai Egyetem is tart nyílt napot a jelentkezésekhez szükséges információkról, az induló képzésekről, a választható képzési formákról.

 

Hello.Corvinus, hello.Székesfehérvár, hello.nyílt nap! – a BCE folyamatosan fejlődő Székesfehérvári Campusán (Budai út 43.) január 12-én, pénteken 9 órától az induló négy alap- és három mesterszakról, a duális, a nappali és a levelezős képzésekről tudhatnak meg minden információt az érdeklődők. A délelőtt folyamán szaktájékoztatók, kollégiumtúra, villámelőadások és kvíz is lesz. Az eseményről a https://www.facebook.com/events/138046460238232/ oldalon olvashatunk.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara (Pirosalma utca 1-3. 101. előadó) január 15-én, hétfőn 10 órakor várja azokat a fiatalokat nyílt napra, akik a műszaki és gazdasági szakok iránt érdeklődnek: részletesen tájékoztatnak az induló öt alapszakról, a duális képzésről és a felvételivel kapcsolatos kérdésekről. A nyílt napról a http://amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/felvetelizoknek/nyilt-napok oldalon lehet bővebben tájékozódni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >