Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Meseírás határok nélkül
Meseírás határok nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 05.
ImageMeghirdette a Tündérszó Meseíró Pályázatot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Március közepéig a világ bármely részéről várják a magyar nyelvű történeteket a 8-15 év közötti gyerekektől. Az eredményhirdetés az Ünnepi Könyvhét keretében lesz Székesfehérváron.

 

A kilencedik alkalommal meghirdetett Tündérszó Meseíró Pályázat jelentkezési feltételei nem változtak az elmúlt évekhez képest. A világ bármely országában élő, 2003. január 1-je és 2009. december 31-e között született, 8–15 éves gyermekek magyar nyelven írott meséit várják. A terjedelem legfeljebb 6000 leütés, azaz körülbelül 3 nyomtatott oldal lehet, a témát és az irodalmi formát illetően azonban nincs megkötés.

Egy pályázó egy történetet küldhet be e-mailben, csatolt Word dokumentumként, vagy postai úton négy példányban 2018. március 15-ig az alábbi elérhetőségekre:

Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület
8000 Székesfehérvár, Sóstó lakótelep 1.; Magyarország
+36 22/501-161;
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A neves írókból álló zsűri döntését követően az eredményhirdetést az Ünnepi Könyvhét keretében tartják Székesfehérváron. A díjazottakat május 16-ig értesítik, illetve az intézmény honlapján is közzéteszik a névsorukat. A legjobb meseírókat oklevéllel és egyedi művészeti alkotással jutalmazzák, műveiket írásban is megjelentetik.

A részletes pályázati kiírás megtekinthető az alábbi linken:
http://www.ggmuvhaz.hu/2017/11/22/tunderszo-meseiro-palyazat-3/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >