Kezdőlap arrow Sport arrow Tartalékok cseréje a Vidinél?
Tartalékok cseréje a Vidinél? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 09.
ImageNem bírta tovább az állandó tartalék szerepét és megegyezett szerződésbontásáról a Vidi vezetőivel Horváth Tamás. A kapus visszatér oda, ahol leginkább ment neki a védés; Mezőkövesdre.

 

 

A sereghajtótól viszont újra Fehérvárra igazolhat a 34 éves Tomás Tujvel, aki korábban évekig volt a piros-kékek egyik portása, de többnyire csak második, harmadik számú hálóőrként számoltak vele, ezért előbb kölcsönadták, majd végleg megváltak tőle. Most viszont több forrás is úgy tudja, Horváth helyett ő érkezik a kispadra. Egyébre nemigen lenne sansza, mivel Kovácsik az egyértelmű kezdőkapus, ráadásul a rendkívül tehetséges, jelenleg kölcsönjátékosként az NB II-es élgárdában, a Kisvárdában remekül teljesítő alig 20 éves Zöldesi Illés is nyilvánvalóan előtte áll a rangsorban.

Leginkább az lehet az - alapvetően érthetetlen - esetleges transzfer hátterében, hogy Zöldesi - amennyiben feljut a Kisvárdával az NB I-be - érthetően szeretne még maradni legalább egy szezont kölcsöncsapatánál, mert ott van esélye védeni a legmagasabb osztályban is, míg a Vidinél a friss válogatott Kovácsik mellett nyilvánvalóan kevés szerephez jutna. Tujvel azonban egy rutinos, rövidebb távon azonnal bevethető kapus, amennyiben netán Kovácsik megsérül vagy eltiltják, s mivel jelentősebb ambíciói nemigen lehetnek már 35. életévét taposva, ebben a helyzetben éppen ideális lehet erre a szerepre a fehérvári alakulatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >