Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Könyves szekér nyílik csütörtökön
Könyves szekér nyílik csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 10.
ImageKönyves szekér nyílik csütörtökön délután az Alba Plaza előtti téren. A kezdeményezés lényege, hogy mindenki minőségi könyvhöz juthasson egy buszjegy áráért. A különleges kulturális lehetőség hétfőtől szombatig várja majd a járókelőket.

 

 

Könyves szekér nyílik január 11-én, csütörtökön 17 órakor az Alba Plaza előtti téren a Könyvszolgálat Kulturális Egyesület szervezésében.

Egy Erdélyből hozott, átalakított szekér fog köteteket kínálni hétfőtől szombatig egész nap. A kezdeményezés lényege, hogy mindenki minőségi könyvhöz juthasson egy buszjegy áráért: a használt könyvek 300 forintba, míg az újak 600 forintba kerülnek majd.

A nagy forgalmú belvárosi helyszín a legjobb lehetőség arra, hogy az arra járók észrevegyék, és meg is álljanak a szekér mellett, különösen az ifjúságnak és a szegényebb anyagi körülményekkel élőknek jelenthet fontos könyvöz jutási lehetőséget –  fogalmaz Veress Katalin, az egyesület elnöke. A könyves szekereket szeretik az emberek, és sok városban kulturális találkozóhelyekké váltak ezek a helyszínek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >