Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Törökveréssel tartja a lépést az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 10.
ImageA 17 pontot szerző és a palánkok alatt ismét remek teljesítményt nyújtó Horton, a 11 pontig és 14 lepattanóig jutó Lóránt, valamint a 13 egységgel és 10 assziszttal záró Hill vezérletével 74-72-re legyőzte a török Demir Insaat együttesét az Alba Fehérvár a férfi kosárlabda Európa-kupában, így tovább őrzi továbbjutási reményeit a második csoportkörből.

 

 

Nehezen lendült játékba a hazai csapat, az első két negyedet így simán hozta a török alakulat, amely 20 ponttal is vezetett már. A nagyszünetet követően kezdte meg igazán a felzárkózást az Alba, s annak ellenére, hogy az utóbbi időben a legtöbb pontot szóró Simpsonnak nagyon nem ment (11 kosárra dobásából mindössze egyszer talált be...), visszajött a meccsbe, s izgalmas végjátékban értékes győzelmet aratott.

A kulcs a záró negyed elején volt, amikor 52-61 után egy 17-2-es rohanással fordított a Dzunics-gárda, majd amikor már 7 ponttal vezetett, leblokkolt, az utolsó 3 percben csak 4 pontot hozott össze, így a Demir feljött 74-72-re, de az egyenlítésre már nem volt esélye. Két kör után már látszik, ez a csoport rendkívül kiegyenlített, megtippelni sem lehet még, ki fog innen továbblépni a nyolcaddöntőbe.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >