Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Miénk itt az utca! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 11.
Miénk itt az utca! – szombaton délelőtt avatórendezvényre várják a lakókat és a vásárlókat a megszépült Távírda utcában. A Rákóczi utca felőli utcatorkolatnál egy jégszobrász készít majd közel 2 méter magas, látványos farsangi álarcot, a környező utcákat a népszerű Band of StreetS zenekar járja körbe, a kereskedők pedig kivételes akciókkal várják vásárlóikat.

 

 

Befejeződött a Távírda utca több mint 270 millió forintos összköltségű felújítása. Már csak egy kisebb járdaszakasz munkálatai folynak: kicserélték a közműveket, teljes keresztmetszetében átépült az utca, szélesedtek a járdák és forgalomlassító szigeteket is beépítettek. Január 13-án, szombaton avatóünnepséget rendeznek a megszépült utcában 10–12 óra között.

Az utca Rákóczi utca felőli torkolatánál, a DM előtt jégszobrász készít egy közel két méter magas farsangi álarcot, amit az időjárástól függően egész nap meg lehet majd nézni. A Távírda utcában és környékén a Lecsófőző Vigasságokról is jól ismert Band of StreetS zenekar teremt fergeteges hangulatot a járókelők között.

Az utca kereskedői kivételes akciókkal készülnek, ezzel várják visszatérő és új vásárlóikat. A részletes programról, valamint az akciókról a https://www.facebook.com/events/1770680423002475/ oldalon lehet tájékozódni. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >