Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Teltházas érdeklődés a fehérvári felsőoktatás iránt
Teltházas érdeklődés a fehérvári felsőoktatás iránt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 15.
ImageA BCE Székesfehérvári Campusán nyílt napot tartottak a képzési formákról. „Scientia mea adiutor meus” – A tudásom az én segítőm: az egyetem jelmondatával köszöntötte a diákokat Dr. Szántó Zoltán oktatási rektorhelyettes, és a gyakorlatorientált duális képzés jelentőségét hangsúlyozta.

 

 

Mészáros Attila alpolgármester a teltházas nyílt napon azt erősítette meg, hogy Székesfehérvár a BCE duális központja, ami elismerés az itt működő iparnak és gazdaságnak, valamint a város, a vállalatok és az egyetem együttműködésének.

Az érdeklődők információt kaphattak a duális alapképzésekről, a meghirdetett szakok duális partnereivel a kínált munkalehetőségekről szóló szaktájékoztató előadásokon és a standoknál találkozhattak a diákok. A képzési kínálatban egyedül Székesfehérváron érhető el a sportközgazdász mesterképzés, 2018 őszétől a turizmus-vendéglátás alapszak is elindul, duális formában is.  

A gazdálkodási és menedzsment, a pénzügy és számvitel, a gazdaságinformatikus alapszakokkal, valamint a kommunikáció- és médiatudomány mesterképzéssel és a nemzetközi gazdaság és gazdálkodás képzéssel kapcsolatban is alkalmat adott a nyílt nap a személyes kérdések feltételére, ezenkívül kollégiumi körtúrát is szerveztek. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >