Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Pókemberek az István Királyban
Pókemberek az István Királyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 15.
Vasárnap látványos, izgalmas showt ígér a 4. Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny. Az István Király Általános Iskolába várnak minden érdeklődőt, akik szívesen megnézik az ország legjobb pókembereit. A döntők 18 órakor kezdődnek, a belépés ingyenes.

 

 

Országos mászóversenyt rendeznek január 21-én, vasárnap az István Király Általános Iskolában az ország legjobb falmászóival. A 4. Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny 9 órától este 20.30 óráig zajlik majd, délelőttől a selejtezőkkel hat kategóriában, majd este 18 órától a döntőkkel. Az eredményhirdetést 20 órára tervezik.

Látványos és izgalmas showt ígér a verseny igazi pókemberekkel, mondja Abonyi Gábor, a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület elnöke. A megmérettetésre Budapestről, Győrből, Miskolcról, Balassagyarmatról is érkeznek. A legnagyobb nevek közül itt lesz többek között Ízer Bálint, Bobb Ferenc, Vajóczki Gábor, a fiatalabbak közül pedig Hegedüs-Krisó Dénes és Forgács Eszter.

A belépés a rendezvényre ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

További információ kérhető Abonyi Gábortól a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen vagy a 20/294-0066-os telefonszámon, illetve a programról részletesen a https://www.facebook.com/events/1993924730846412/ 

oldalon lehet olvasni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >