Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Nagyon kikapott a Győrtől az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 15.
Ahogy az elmúlt bő évtizedben, úgy szombaton sem sikerült meglepetést okoznia a női kézilabda NB I-ben az Alba FKC-nak a Győri ETO ellen. A BL-győztes, bajnoki címvédő, éppen a minap a 2017-es év legjobb magyar csapatának megválasztott alakulat gond nélkül rohant át és verte 36-18-ra saját otthonában Deli Rita kissi hitehagyottan játszó együttesét.

 

 

A fehérvári együttesben a kapus Mistina, valamint a 6 gólig jutó Lavko és az 5 találatig jutó Zhilinskaite érdemel dicséretet, a többiek most nagyon visszafogottan, gyengén teljesítettek. A kiadós zakó ellenére is maradt a 7. helyen az AFKC, ám mögötte nagyon tömör a mezőny, sok botlás már nem fér bele, ha végül az 5-6 helyet szeretné a gárda elérni.

Deli Rita csapata legközelebb szerdán (január 17., 18.00) Magyar Kupa mérkőzésen a Siófok ellen javíthat némileg szurkolói kedélyállapotán, a bajnokságban pedig egy érdi kirándulás (január 27, 18.00) jelent újabb - finoman fogalmazva is - nehéz feladatot számára. Februárban egy Dunaújváros (otthon), FTC (o), Kisvárda (idegenben) hármas jön majd, csupa olyan meccs, amelyen nem Mayerék lesznek az esélyesek, ugyanakkor ezen találkozókban már benne lesz a siker lehetősége, ha/és amennyiben végig bátran és koncentráltan kézilabdáznak majd.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >